Steffi 30/11



Sitter med en jävla analys uppgift i globalkunskap. Situation-orsak-konsekvens-åtgärd. Fyfan. Tänkte bara demonstrera hur man kan tillämpa denna vetenskapliga metod i verkliga livet:

Situation: Denna fantastiska människa (Christoffer Hiding) är inte längre med i Idol.
Orsak: Han blev utröstad.
Konsekvens: Idol är inte längre värt att kolla på.
Åtgärd: Kolla aldrig mer på idol!


Jo, man kanske kommer ha nytta av dessa analysmodeller trots allt....

Steffi 29/11

DAAAAAAAAAAAAAMP!!!

Nu är jag sur! Här har man gått omkring handikappad utan sitt bankkort (det hade blivit avmagnetiserat) men ändå någorlunda lugn i tron att pappa har skickat mitt kort till banken  eftersom han sa att han hade gjort det! Tror ni han har gjort det? NEJ! Lyckligt ovetandes har jag gått och tänkt "usch vad jobbigt handikappad man känner sig utan sitt kort, men ja ja, snart dyker det ju upp i min lilla nalle puh-brevlåda, pappa har ju skickat det..." Och så har han inte gjort det! Han kommer in i mitt rum, för typ en minut sen, o ba: "Stephanie, ska du inte välja nåt foto till din kort snart?" Jag ba: "WHAAAAAAAAAAAAT?!?!!? HAR DU INTE SKICKAT DET ÄN???????" Nähä, då har han tydligen gått o väntat på att jag ska fixa ett foto så man kan få ett "lite personligt" bankkort, men wtf, jag kan inte bestämma sånt, jag har ju beslutsångest!!! Vet han inte det? Och han ska kalla sig min far...

AAAAAAAARRRRRRGHHHHH!!

förlåt, skulle bara avreagera mig lite.. Det här har f ö abslout inget att göra med att jag känner mig stressad över att jag har ett prov, en redovisning och ett inlämningsarbete till imorgon, nej nej inte alls, jag är heeelt lugn.... CP!

Elli

Hej, jag lever, eller de som var med och fikade idag vet det redan, men johanna och julia - nu vet ni. Jag fick lite onda blickar när det kom fram att jag varken läser eller skriver på bloggen. Jag skäms. Men ni skriver så sjukt mycket, mina vänner. Men jag ska läsa från och med nu, det lovar jag. Däremot ska jag inte skriva så mycket, utan ni ska få titta och lyssna på vad jag har att säga istället:

Om ni vill veta vad som har varit i mitt huvud hela veckan  - lyssna -

Om ni vill veta vad jag skrattat hysteriskt åt idag - titta - jag älskar när han springer!

Om ni vill se vad som senast gav mig kväljningar (om man inte räknar med skolmaten) - titta - men ha en hink närvarande!

Pussar och kramar

Steff-puff 27/11

Ja jag tänkte väl bara säga som så att alla ni som är för upptagna för o fika med oss idag, NI GÅR MISTE OM VÄRLDENS BÄSTA FIKA!

Ha en underbar dag med denna hemska insikt i åtanke... :O
Pusspuss! :D

anna

eller jo jag kom på en sak jag vill skryta om....

JAG SKA TILL NEW YORK OM NÅGRA DAGAR. FUCKERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OCH SÅ HAR JAG VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN
MAHAHA


anna

jag tänker inte skriva vad jag har gjort och massa annat pallar inte.....

men fika på tisdag istan?
kan alla?
jag och stephanie kan iaf.....

over and out bitches.

Steffi 19/11

Idag lekte jag the Muffin man! Det var roligt! Och massa andra trevliga lekar. Så seriösa är våra gympalektioner. Eller egentligen kunde man välja att spela innebandy, men jag är knappast så dum att jag gör det... Det är ju jobbigt! Vi lekte kull också, ett tips: gör inte det på halt gympagolv i bara strumpor! Råkade inte ut för något allvarligt, men om vi säger som så att ett antal kullningar kunde ju ha undvikits om man hade haft skor... :(

Det var väl höjdpunkten på dagen, konstigt nog, gympalektioner brukar ju i vanliga fall vara pest och pina. Men trevligt med lite omväxling. Råkade ut för något obehagligt under lunchen också, tuggade på något som såg ut som en ananas. "Åh!" tänker man ju innan man äter den, för ananas är ju gott. Men icke! Inte var det någon söt syrlig ananas-bit inte, det var en äcklig besk rotfrukt! Uuuuusch! Tydligen såg jag extremt äcklad ut, vilket några fann lustigt, medan jag mest ville gå och spotta ut den där frän-smakande snusk-saken! :'(

Mer spännande än så har nog inte dagen varit faktiskt... Det var ju tragiskt.

image15
Denna bild kom upp när jag googlade på "Muffin man". Det misstaget ska jag inte göra igen...

Godnatt, försök sova så gott medan bilden på "the Muffin man" jagar er i era drömmar... MOAHAHAHA!
Pusspuss:D


Julia 19/11 - Sovmorgon, slapp dag med bowling i Åkeshov

Hello mina vänner

Idag gick jag upp halv 9, vilket för mig är fet sovmorgon eftersom jag går upp halv 7 i vanliga fall! Vi började inte förrän klockan 10:50 så jag och Max chillade järnet hela morgonen, megaskönt..
Vi fick lite för mycket av det goda och begav oss något försenade iväg till skolan för att ha 35 min Växt&Djurliv.. Vi kom inte försent och det vi hann göra innan lunch var i princip att se vilka som var där och dela ut ett papper. Till lunch fick vi köttbullar och spaghetti. Efter lunchen fortsatte vi med redovisingar om djuphavet. Dagens ämnen var följande: Vertikal migration (Fiskar och plankton som simmar upp till ytan på natten för att sedan simma ner igen på dagen), De olika djupen (Mesopelagiska zoonen, Abyssolagipialen ?, Hadolagipialen och massa annat crap) och en Komersiellt fiske (tråkigt). Efter dessa redovsingar slutade åkte vi in till Sandys vid Östermalmstorg och åt mackor och muffins. Vi skulle vara i Åkeshov bowlinghall 15:05. Vi kom dit i tid och bowlade till 16:45.. Det gick skit för mig så jag förlorade.. Men det var ändå ganska kul :)

Mjaja, nu ska jag typ duscha och sådant!


jea 17/11-07

tjosan i trosan!!
till er som inte vet de...JAG ÄR HEMMA :-D !!!!
tyvärr ser jag inte ut som men neger :'( det var tyvärr inte så mycket sol :-(
det som är kul är att jag och amme träffade några svenskar ;-) JAG GJORDE INGET DUMMT!!! LOVAR!!!! svenskarna kommer från Haninge och de är 20 och 22...
dom skulle vara där i sammanlagt 3 månader och hade nu varit där i 1 ½ månad.
jag och amme festade med dom typ alla dagar...de va skitkul!!!
vi har även shoppat och fixat naglar och tatuering ;-)

aja..de va thailand...:-D
nu när vi kom hem trodde vi att det skulle vara snö...men nejdå!! bara lite is i kanterna av vägen och SVIIIIN-KALLLLLT!!!! fy fan för sverige!!

kap un kaa!!!
(thailänska :-) )

Julia 17/11

God förmiddag gott folk!
Mega härlig morgon, jag och Max vaknar vid 10 ligger kvar och drar oss lite går sedan till fältöversten och handlar croassonger (?) och annat gott bröd, marmelad och apelsinjuice. Kommer hem hit och äter lång och lugn frukost. Jättemysigt! Lite senare idag ska vi till biblioteket och låna en bok till mig som jag behöver till skolan.. Vi håller på med litteraturhistoria på svenskan, Vi har fått hitta en låttext som vi anser är en klassiker, för oss och sen ska vi hitta en riktigt klassiskt text som ska vara typ 100 år gammal som ska ha liknande handling. Min låt handlar om en person som blir dumpad, inser hur dum den varit, är ledsen och går vidare.. Alltså en av alla miljontals kärlekslåtar.. (Out of reach - Gabrielle, om det är någon som undrar.. Den är med i Bridget Jones) Då tycker man ju att det borde finnas många klassiska verk som passar, men icke. Kunde inte hitta ett enda.. Men sen kom min lärare på en text: Dockhuset av någon norsk som hette Ibsen. "Lycka!" tänkte jag när jag såg att den fanns med i våran bok. "Mindre lycka.." tänkte jag när jag insåg att den var på norska.. Min lärare tyckte att jag kunde försöka läsa på norska så det gjorde jag.. Även om man fattade en del ord (golvet-gulvet) så fattade jag absolut ingenting av handlingen. Vi kom alltså fram till att för att jag ska kunna analysera texten, hur den är skriven och allt så måste den vara på svenska..  Vilket för oss tillbaka till mitt bibliotekbesök i eftermiddag.

Igår spenderade jag 3h och 20min i "Storen" (våran aula) skrivandes nationellt prov i Fysik A. Lööööök! När man kom in dit och började med uppgifterna tänkte man "Men det är lugnt, jag kommer aldrig behöva sitta i 3 timmar.. jag går efter typ 2". När det var 40 minuter kvar börjar jag på den sista uppgiften "Bestäm vattnets specifika värmekapacitet med hjälp utav diagrammet" som var provets svåraste och mest poänggivande uppgift. I provet rekomenderades man att ta ca 1h till 45 min med den uppgiften. Jag insåg att jag planerat lite fel men började iaf. När våran lärare 40 minuter senare säger: "Nu är tiden slut, lämna fram era prov" är det jag och 3 till kvar i klassrummet. Det är helt tyst, alla finslipar svaret på sista uppgiften förutom Julia som sitter andra bänken i från dörren. Hon tar sin blyertspenna och med en djup suck kladdar hon över hela sista sidan av provet.. Uppgift 15 sket sig totalt.. Hon lackar ur med pennan och lämnar sedan fram det som finns kvar av provet och går ut till sina kompisar som några av dem suttit i mer än en timme och tålmodigt väntat. De pratar om provet och när jag inser att några av dem också gjort fel på några uppgifter blir jag glad igen och går hem för att ha fredag..

Pusselipuss


Steffi 16/11

Självklart får den söta killen lämna idol! Jag har inte kollat på typ nåt avsnitt av idol den här säsongen, men så kollar jag ikväll, hittar ett hett ögongodis som sjunger jättefint (inte bäst, men han var hetast!), och så åker han ut! Jättekul, verkligen! Tipsa om ni känner till nåt ögongodis i nån bra serie som kan få ersätta Mattias Andréasson, mitt ögongodis för en kväll... <3

image14
Hittade ingen bild på honom, så ni får se en gammal bild på de snyggaste människorna i världen istället.. :D


Steffi 15/11

Undergången är nära... Om nu ig i geografi kan räknas som undergång? Borde väl sätta igång med det nu, men först måste jag bara lägga upp nåt som jag läste på tjuvlyssnat.se:

Ett gäng killar ~19 står och diskuterar hur jobbigt det är med folk som tar foton på fester.
Kille 1: Och så sitter jäveln där med kameran riktad mot en aslänge, men är först när man vänder sig om som den jäveln tar bilden och bländar en med blixten!
Kille 2: Mm, exakt, och vilken blixt sen...
Kille 1: Åh, som min kamera. Blixten är skitutdragen.
Kille 3: Shit ja, en gång när jag var på en fest så hände det mig att en kamerablixt lyste aslänge innan fotot togs. Efter tio minuters stirrande insåg jag att det var en lampa.

Hahahahaha, ååh det där måste ha varit dagens höjdpunkt!
Eller det var iofs en annan rolig grej som hände idag, vi hade projekt och satt i vår grupp och diskuterade. Vår grupp skulle låtsas att vi var en organisation som arbetar med utveckling i u-länder. Så säger en i min grupp "Men vi är ju emot fri handel" Och jag tyckte hon sa frimärken, så jag fattade verkligen ingenting.( "Men vi är ju emot frimärken" ?) Jag satt där och såg lite oförstående ut. Efter ett tag gick det upp för mig vad hon egentligen hade sagt, och då blev det hela betydligt mer begripligt....



Åt årets första pepparkaka idag. Någon var på vår skola och delade ut lappar om att läsa extra matte på sommarlovet för 2000 kr, lät ju inte jättelockande, men eftersom de bjöd på pepparkakor var jag tvungen att gå dit.

Nu ska jag gå och försöka motverka mitt kommande ig...
Puss!


Steffi, som med detta inlägg bevisar att hon saknar ett liv.. återigen 14/11

Ett av dagens många i-landsproblem
Var bara tvungen o påpeka, är det bara jag som känner att det är aningen onödigt att man måste skriva in en kod för få publicera en kommentar i sin egen blogg? Särskilt med tanke på att det bara är vi som kommenterar i denna blogg...


"Verifiera din kommentar

För att din kommentar skall registreras på det inlägg som du just kommenterade behöver du ange en kod.
Skriv in koden som du ser i bilden och bekräfta med OK." Dööööööööööööööööö

Skulle bara få utlopp för min, tja inte ilska men i alla fall irritation. Sådär, då var det klart.

Kan ju bara fortsätta med att berätta, när jag ändå är inne i mitt extremt meningsfulla inlägg, att jag har börjat läsa första boken i "Millenium-trilogin" dvs. Män som hatar kvinnor, av Stieg Larsson. Den verkar faktiskt jättebra. Det enda dåliga är att framsidan är jätteläskig! Jag vet inte varför, men jag finner den verkligen ytterst obehaglig. Mes, kanske ni tänker när ni sitter där och läser om Stephanies rädsla för ett bokomslag, men det är inte ni som ska gå och lägga er med ett blågrönt ansikte med slutna ögon bredvid er ikväll... :O

image9

Anledningen till att jag började läsa den var dels att Christian och Pappa trackade på mig den, men även att dom böckerna ska filmatiseras, och huvudrollen ska spelas av.... (trumvirvel) MIKAEL NYQVIST :D
Jag minns att Julia, eller kanske var det Elli, inte gillade honom för att han alltid lyckas vara naken i alla filmer, men det tycker inte jag gör något. Han är bäst i alla fall!

image10

Mikael Nyqvist - påklädd (tror jag i alla fall, ser ju inte nedre delen av fotot, men vi får helt enkelt hoppas...)

Då kan jag bara avsluta med att önska er en angenäm afton, och förvarna er om att det i fortsättningen kommer dyka upp fler sådana här ointressanta och meningslösa blogginlägg av, just det, The Stephanie aka Bambi. Förmodligen ett redan imorgon runt kanske lunchtid. Det beror på om Julias tips nedanför var bra eller dåligt.

Puss på er, och en extra puss på Anna och Julia för att dom var så underbara och kommenterade på mitt föregående inlägg... Näää, så får man väl inte göra, då blir det ju orättvist. Jag ångrar mig, alla får en puss var! Men Anna och Julia, ni är uppskattade :D
<3


Julia som följer Steffis exempel! 14/11

Jag håller absolut med våran kära vän i inlägget nedan! Vi måste höras av mera hallå! Så jäkla svårt är det ju inte, alla går runt med mobilen i fickan hela tiden. Det är bara ta upp den klicka lite på knapparna och så har man skickat iväg ett litet sms eller ringt någon.. Faktiskt.

Jag, precis som Steffi (inget illa ment :P) har inget jätteintressant att skriva men kände att jag borde iaf. Jag kan ändå passa på att meddela att det endast är17 dagar kvar till första avsnittet av JULKALENDERN! Det är alltså inte långt till jul! MYS! En annan sak jag kan passa på att säga är för er som har lika lite att göra på lunchrasterna som vi har i våran skola så kan ni gå in på www.miniclip.com och söka på "Sushi go round" som är ett väldigt roligt och gulligt spel där man ska hålla en sushirestaurang öppen i 7 dagar. Det har förgyllt våra raster hela veckan.

Puss Julia

Steffi med nya krafter! 14/11

Nej vet ni vad! Jag tycker inte denna blogg ska överges! Vi har ödet i våra händer, beslutet är upp till oss. Jag insåg just hur oförskämt sällan vi hörs av och ses, och så ska det väl inte vara? Nej det ska det inte! (mm just det, jag besvarade just min egen fråga!) Därför ska jag som ett gott föredöme återuppta detta bloggande, eller åtminstone försöka, och på så vis även försöka sporra er att göra samma sak. (sporra måste ju för övrigt vara det fulaste ordet som finns, undra vem som kom på det? tss, tönt! fast då kanske jag är tönt som använder ordet... fan!)

I vilket fall som helst satt jag här på mitt lilla rum, trött på plugg och annat skol-bajs när en tanke plötsligt slog mig: När var det jag hörde från the Vallatorp Brudish senast? (mm precis, orden "the Vallatorp Brudish" dök upp i mitt huvud, förstå hur trött jag är...) Och svaret jag kom fram till var fruktansvärt... JAG MINNS INTE! Alltså inte att jag inte minns svaret jag kom fram till, utan att svaret jag kom fram till var "JAG MINNS INTE!"
(Nu bortser jag från det senaste sms:et jag fick av Anna där hon skrev att hon skulle köpa en lussebulle innan dansen, och det näst-senaste sms:et jag fick från Jeanette där det stod att hon är i Afrika nu)
Om man förbiser detta så MINNS JAG INTE! Okej att jag har dåligt minne, men om jag inte kan minnas när jag senast träffade er allihopa så är det ju illa! Och allihopa inkluderar för övrigt även Elli, alltså kan ni inte komma där o tro att ni är smarta när ni säger "Men dah, det var ju när lovet började och vi var hemma och glufsa tacos hos Jeanette" för nej nej, det räknas inte.

För att börja avrunda detta ohyggligt (nej, jag har inte slagit upp synonymer på ne.se, jag kunde det ordet själv) långa inlägg så tänkte jag bara förklara att avsikten med detta inlägg var att uppmärksamma er på att vi allihopa borde hitta på något skojigt tillsammans, för JAG SAKNAR ER! (det var även en ursäkt till att ta en paus från mitt pluggande, men inte lika mycket som för att uttrycka att JAG SAKNAR ER!)

Så, hoppas ni följer mitt goda föredöme och börjar blogga. Annars får jag väl sitta här och föra dialoger med mig själv (fast då kanske det istället kallas monologer...?) Så, förlåt om jag ödslade er dyrbara tid med en massa struntprat, men jag hoppas att jag lyckades "sporra" er till att med nya tag försöka att återigen få liv i denna blogg!

PUSS PUSS PÅ ER "BRUDISH"

PS. GLÖM INTE FEEDBACKA DETTA INLÄGG MED SÅ KALLADE "KOMMENTARER", GÖR NI DET GÖR NI ÄVEN MIG LYCKLIG!

http://www.youtube.com/watch?v=TsuXEuD5ckU&NR=1 <-- Rekommenderar er starkt att titta på denna om ni känner att er dag behöver piggas upp, otroligt bra och mysig låt <3


Jea 071103

ikväll är det tjejmiddag ;-)
lite till spaisad :P (dysse :P)

jag vill bara säga till er att JAG ÅKER TILL THAILAND PÅ TISDAG :O

hihi :P

puss på er!! <3<3<3

RSS 2.0